Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, με μεγάλο χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, με μεγάλο χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ

 

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ HANDBALL PREMIER, ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΑΕΚ-ΔΙΟΜΗΔΗ

 

Τη νικηφόρα πορεία του στο Πρωτάθλημα της Handball Premier επιβεβαίωσε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗμε μεγάλο χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ– επικρατώντας άνετα της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, με σκορ 20-42, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ, ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πανηγυρίζοντας την 7η νίκη του στο Πρωτάθλημα, και μετά την ολοκλήρωση και της 8ης αγωνιστικής, βρίσκεται μόνος, πρώτος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Διομήδη στο Άργος.

Η ΧΑΝΘ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, αλλά οι νταμπλούχοι Ελλάδας (2017-2018)  απάντησαν άμεσα, με ένα σερί 0-6, κάνοντας το σκορ 1-6 μόλις στο 6′. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ είχε τον έλεγχο του αγώνα και διεύρυνε το προβάδισμα του στο συν δέκα (4-14), μόλις στο 15′, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 11-24.

Κατόπιν, συνέχισε σε υψηλούς ρυθμούς και στο δεύτερο μισό, ανοίγοντας κι άλλο την ψαλίδα, με τη διαφορά να φτάνει τα 18 τέρματα στο 40′ και το σκορ στο 14-32.  Ο προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ, Γιώργος Ζαραβίνας, είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο, συμμετοχές αλλά και πολύτιμες ανάσες σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 20-42.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: