Ο Σοφοκλής Ξυνής βράβευσε τον MVP δεξιό ίντερ της 17ης Μεσογειάδας Handball, Σέρβο Αλεξάντερ Τσένιτς

Ο Σοφοκλής Ξυνής βράβευσε τον MVP δεξιό ίντερ της 17ης Μεσογειάδας Handball, Σέρβο Αλεξάντερ Τσένιτς

ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ HANDBALL ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Τον ΜVP δεξιό ίντερ της 17ης Μεσογειάδας Handball, 18άχρονο Σέρβο παίκτη της Μπαρτσελόνα, Αλεξάντερ Τσένιτς, βράβευσε ο Καθηγητής και πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ, Σοφοκλής Ξυνής, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην τελετή λήξης της 6ήμερης διεθνούς διοργάνωσης handball στην Ελλάδα, ως μεγάλος χορηγός της νταμπλούχου ομάδας Α1 Ανδρών Handball -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ- και διαχρονικός λάτρης και υποστηρικτής του αθλήματος της χειροσφαίρισης στη χώρα μας!

Την 17η Μεσογειάδα Handball στην Ελλάδα, η οποία διεξήχθη στα κλειστά γυμναστήρια ΟΑΚΑ και Κορυδαλλού, στήριξε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ως επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης της ΟΧΕ (Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος).

Tην επίσημη αυτή διοργάνωση, όπου συμμετέχουν ομάδες εφήβων handball από 14 χώρες ανά τον κόσμο, υποστήριξαν εθελοντικά οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας, αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός, διεθνούς χαρακτήρα!

Συγκεκριμένα, οι… «ΑΛΦΑ» σπουδαστές των ειδικοτήτων «Τεχνικός Η/Υ», «Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών» και «Αθλητικός Δημοσιογράφος στελέχωσαν τα αντίστοιχα τμήματα Τεχνικών και Μ.Μ.Ε., συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Την 17η Μεσογειάδα Handball, όπου αγωνίστηκαν κατηγορίες εφήβων, στήριξε ως Χορηγός Εκπαίδευσης και το 1ο Πανεπιστημιακό Κολέγιο στην Ελλάδα: το MEDITERRANEAN COLLEGE, ενώ ΙΕΚ ΑΛΦΑ & MEDITERRANEAN COLLEGE έχουν ήδη ανακοινώσει τη διάθεσή τους να υποστηρίξουν την Εθνική Ελλάδος Handball Εφήβων και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (Κ19), που θα διεξαχθεί το 2021 στην Ελλάδα!

Βασικός στόχος της στήριξης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην 17η Μεσογειάδα Handball ήταν η ανάδειξη της σύνδεσης Αθλητισμού & Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της μεγάλης πρωτοβουλίας του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας «Αθλητισμός & Εκπαίδευση».

Την εν λόγω διεθνή διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος ΟΧΕ, κ. Κωνσταντίνος Γκαντής, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ, Κώστας Σταματιάδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τυνησίας και ταμίας της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας, κ. Μουράτ Νεστίρι, και άλλοι σημαντικοί αθλητικοί παράγοντες.

Κάνε ΣΗΜΕΡΑ την εγγραφή σου στο ΙΕΚ των Πρωταθλητών στον Αθλητισμό & την Εκπαίδευση και εξασφάλισε επιδότηση διδάκτρων 40% για τα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • https://www.iekalfa.gr/